Φιλόλογος

6978667230

Αναστασίου Θάλεια

Φιλόλογος με κατεύθυνση ΜΝΕΣ (Μεσαιωνικών και Νεότερων Ελληνικών Σπουδών) της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ΄όπου αποφοίτησε το 1999. Γεννήθηκε στη Δράμα το 1976.

Από το 2000 ασχολείται με την ιδιωτική και φροντιστηριακή εκπαίδευση σε μαθητές πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ακόμη, με την προετοιμασία φοιτητών Φιλολογίας  για τις πτυχιακές εξετάσεις, την  εκπόνηση εργασιών φοιτητών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Από το 2017 ασχολείται και με την τηλεκπαίδευση αλλοδαπών μαθητών και ενηλίκων στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις για την απόκτηση της Πιστοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας επιπέδου Β και Γ του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας του Α.Π.Θ.

Το 2003-4 εργάστηκε  στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ (πρώην Δ.Ε.Π.Κ.Α  Σερρών) σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το 2008 απασχολήθηκε ως επιμορφώτρια σε προγράμματα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.Ε.Κ.Ε) της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων στα Κ.Ε.Ε ΣΕΡΡΩΝ στο πλαίσιο του προγράμματος“Κέντρα  Εκπαίδευσης Ενηλίκων”, Μέτρο1.1 Ενέργεια1.1.2.β, ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για δύο σχολικά έτη 2008-2009 εργάστηκε ως ωρομίσθια φιλόλογος στο Πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στο Γενικό Λύκειο Βυρώνειας Ν.Σερρών στο μάθημα της Έκθεσης Γ΄Λυκείου.

Το 2003-2004  απασχολήθηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μ.Σ.Ν «ΡΑΔΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ» καθώς και στη Βιβλιοθήκη «ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ» του Μαξιμείου Ιδρύματος

Κατέχει την Αγγλική γλώσσα πολύ καλά και την πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών (IT SKILLS)

Παρακολούθησε πλήθος σεμινάρια παιδαγωγικού και φιλολογικού ενδιαφέροντος καθώς και διάλεξη  για τη ΔΥΣΛΕΞΙΑ-ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ – ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ -ΤΕΣΤ & ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ

Είναι μέλος της ΕΑΔΕΓ ΣΕΡΡΩΝ (Ένωση για την Aνάδειξη και τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας)

Χόμπυ-ενδιαφέροντα: μουσική(ακορντεόν),θέατρο,κινηματογράφος,ταξίδια,λογοτεχνικά βιβλία

Loading...