Αναστάσιος Τιμοθεΐδης

Μαθηματικός - Υπεύθυνος ΣπουδώνΜαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2004, συνιδρυτής και υπεύθυνος σπουδών του φροντιστηρίου «ΠΡΙΣΜΑ». Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Med) του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου με κατεύθυνση « Σπουδές στην εκπαίδευση » (2014).

Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1980 στις Σέρρες.

Από το 2005 ασχολείται με τη διδασκαλία Μαθηματικών και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον σε φροντιστηριακούς οργανισμούς στην πόλη των Σερρών. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τη διδασκαλία μαθηματικών και στο δημόσιο σχολείο μέσω της πρόσθετης διδακτικής στήριξης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης διετέλεσε βοηθός καθηγητή και εργάσθηκε στην στατιστική υπηρεσία Ηρακλείου ως μέρος της πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Από τον Νοέμβριο του 2015 είναι Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Παραρτήματος Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Στα ενδιαφέροντά του μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ), η μουσική ( νομίζει πως παίζει κιθάρα ! ) καθώς και η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.

Αλλαγή Μεγέθους